NIEUWE THUISSHIRT en verkoopdatum

Met trots presenteren wij via deze video ons prachtige nieuwe thuisshirt!


Het nieuwe shirt is (door een vijfkoppige commissie) ontworpen in een mooie kwaliteit met indrukwekkende persoonlijke details: de kruizen van Amstelveen zijn verwerkt in de groene banen en v.v.  Amstelveen staat achterop het shirt geborduurd.

De Social media commissie van Amstelveen Heemraad vond dat deze nieuwe kledinglijn een gave en waardige introductie nodig had. Daarom besloot de commissie om een promotie-campagne te maken en een professionele fotoshoot te organiseren. 

In samenwerking met onze huisfotograaf Hans van Beek en Eljakim Video, het bedrijf van een getalenteerde videoproducent uit Drenthe, is afgelopen week de campagne met video- en fotoshoot gedaan. In de hoofdrol is een vertegenwoordiging van al onze leden; de meiden, jongens, selectie, senioren en G-Force. Ook onze voorzitter a.i. Geert Pielage en de Kikker hebben een hoofdrol te pakken.

Het volledige tenue is vanaf medio augustus te koop bij Voetbalshop Amstelveen. De exacte datum zal nog volgen.

Het tenue is vanwege twee redenen later verkrijgbaar dan eerder gecommuniceerd:

  1. Er is een vertraging voor de levering van de sokken. Vanwege de administratie en logistieke reden is besloten om alles op één moment te verkopen zodat iedereen direct het volledige tenue kan kopen;
  2. Er is recentelijk mondelinge overeenstemming bereikt met een sponsor om de borstsponsor voor alle jongens jeugdteams en G-Force te worden. Deze overeenstemming wordt binnenkort schriftelijk vastgelegd en daarna kunnen alle shirts worden bedrukt. De meidenteams worden gesponsord door de ING.

En dat is fantastisch nieuws, want daardoor kunnen we ook voor onze Mini-Pupillen en andere toekomstige leden een gereduceerd tarief voor het shirt aanbieden.

Later deze week maken wij ons trainingspak en trainingsset bekend.

Het Bestuur dankt alle vrijwilligers die zich keihard hebben ingezet om de totstandkoming van het shirt en de promotie-campagne mogelijk te maken!

Namens het Bestuur en de Social media commissie.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven