Nieuwe sponsoren voor de club en mooie aanbieding voor alle leden!

Met veel plezier kan de sponsorcommissie meedelen dat Amstelveen Heemraad een sponsorovereenkomst is aangegaan met Amsteldijk Golf en Brasserie 10. Behalve dat deze nieuwe sponsor zich voor de komende 3 seizoenen aan ons heeft verbonden met fraaie borden langs het hoofdveld, zijn er ook afspraken gemaakt voor aantrekkelijke aanbiedingen voor alle jeugdteams, seniorenteams en individuele leden. Lees hieronder het aanbod!

KENNISMAKEN MET GOLF JEUGD 8-17 JAAR

Amsteldijk wil graag de jeugd laten kennismaken met de golfsport. Daarom is besloten om alle jeugdteams van vv Amstelveen Heemraad een gratis golfclinic van één uur aan te bieden. 

Aanmelden kan alleen per team en het is de bedoeling dat de trainer meegaat voor extra begeleiding.  

Trainers kunnen hun team aanmelden via events@amsteldijk.nl waarna de beschikbaarheid van de golfprofessionals wordt bekeken en in overleg, een datum en tijd wordt vastgesteld. 

Na de clinic wordt de jeugd verder door Amsteldijk geïnformeerd over de mogelijkheden voor het volgen van golf jeugdlessen. Zo is er bijvoorbeeld een speciale kennismakingscursus van 3 lessen voor de jeugd. Er is geen verplichting.

LET OP! Clinics worden gegeven van februari tot en met april 2024 en vanaf oktober tot het einde van 2024.

KENNISMAKEN MET GOLF  – JEUGDTRAINERS

Om de trainers van de jeugdteams te enthousiasmeren voor het  volgen van een golfclinic, biedt Amsteldijk ook hen een gratis golfclinic van 1 uur aan. 

OUDERS / VERZORGERS

Ook voor de ouders/verzorgers van deelnemers aan de clinic heeft Amsteldijk twee leuke aanbiedingen: 

Kop koffie met gebak bij Brasserie 10 voor € 7,25

Gebruik maken van de golffaciliteiten van de 9 Werelden van Golf tijdens de clinic van hun kind voor een bedrag van slechts  € 10,00 per persoon.

Voor beide opties zijn vouchers beschikbaar. Deze zijn bij de receptie van de golfbaan af te halen wanneer de jeugd zich meldt voor de golfclinic. 

KENNISMAKEN MET GOLF  – SENIOREN

Ook voor alle seniorenteams heeft Amsteldijk een mooie aanbieding gedaan voor een golfclinic. 

Groepen van 8 à 10 personen kunnen een clinic van 1 uur volgen voor een sterk gereduceerde prijs per persoon: € 16,25 in plaats van € 28,25

Een clinic van twee uur is ook mogelijk. De prijs is dan € 32,50 in plaats van € 44,50

Opvragen van beschikbaarheid en boeken gaat via afdeling events van Amsteldijk: events@amsteldijk.nl

LET OP! Clinics worden gegeven van februari tot en met april 2024 en vanaf oktober tot het einde van 2024.

AANBIEDING VOOR INDIVIDUELE LEDEN (geldig t/m eind december 2024).

Ook de leden die al bekend zijn met golf kunnen profiteren van een mooie aanbieding:

• Toegang tot trainingscomplex  9 Werelden van Golf:       € 17,50 in plaats van € 20,50. 

• Greenfee voor een golfronde van 9-holes golfbaan*:         € 25,00 in plaats van € 29,50. 

• Bij het afnemen van een golfabonnement worden de standaard inschrijfkosten van € 35,- voor leden van Amstelveen Heemraad niet in rekening gebracht. 

Vouchers voor beide aanbiedingen zijn beschikbaar bij de club en kunnen worden aangevraagd door een mail met de namen van de spelers te sturen naar cz@amstelveenheemraad.nl. Er geldt een maximum van 2 vouchers per seizoen per persoon. 

*De door Alan Rijks aangelegde volwaardige A-status 9 holes baan komt met de rivier de Amstel en de prachtige Nesserlaan als begrenzing volledig tot zijn recht. Op onze uitdagende baan is het met een golfvaardigheidsbewijs genieten van de golfsport én natuur.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven