Overlijden Chris Damen (6-3: toevoeging rouwkaart & erehaag)

Deze week heeft onze club opnieuw afscheid moeten nemen van een clubicoon. Gisteren bereikte ons het verdrietige bericht dat Chris Damen woensdagavond 3 maart onverwacht is overleden. Chris is 86 jaar oud geworden. Dat hij ruimschoots de 80 gepasseerd was weerhield hem er niet van om nog wekelijks op de club te zijn.

In de jaren ’90 kwam Chris in Amstelveen wonen en werd hij lid van onze voetbalclub. Samen met Bas van Leeuwen begon hij als leider van de B1. In de jaren die daarop volgden bleef hij leider en maakte hij de overstap naar de senioren. De laatste vijftien jaar was hij leider van ons eerste elftal en een vertrouwd gezicht en baken van rust voor onze selectiespelers, trainers, bezoekende clubs en scheidsrechters. Daarnaast kon er altijd een beroep op Chris gedaan worden voor andere vragen, was hij onderdeel van de werkploeg en hielp hij Bas bij de kleding voor de selectie.

Wij gaan Chris enorm missen en wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Erehaag: Omdat er maar maximaal 25 mensen bij mogen zijn en er veel behoefte is afscheid van Chris te kunnen nemen, gaan wij een erehaag vormen voor Chris.
A.s woensdag, 10 maart rond 16.15 uur, zal Chris langsrijden op de Vredenhofweg in Amsterdam. Wij kunnen dan, ondanks Corona tijd, toch een laatste groet geven aan deze fantastische man.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven