Doneer deze week nog jouw Voetbalpassie punten!

In de afgelopen twee weken is er flink gespaard en gedoneerd voor de Voetbalpassie punten bij Albert Heijn. Daar zijn wij erg blij mee! In deze week (t/m zondag 10 oktober) kunnen de verdiende spaarkaarten worden ingewisseld in de app.

Hoe wissel ik mijn spaarkaart in?

  1. Open de AH app
  2. Klik op Voetbalpassie bij ‘Mijn Albert Heijn’
  3. Klik op ‘doneren’
  4. Als je nog punten over hebt, kun je dit onderling uitwisselen met vrienden of familie.

Dank allemaal voor het sparen!!!

Zie hieronder het oorspronkelijke bericht:

Vanaf maandag 13 september tot en met zondag 3 oktober kan je in de AH app sparen voor de clubkas van Amstelveen Heemraad. De KNVB heeft in samenwerking met Albert Heijn de Voetbalpassie spaaractie opgezet om amateurclubs financieel te steunen. Je kunt de club sponsoren door gewoon boodschappen te doen bij Albert Heijn!

Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten ondersteun je onze club al met één euro.

Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Alle beetjes helpen!

In de volgende eenvoudige stappen heb je alles gedaan om mee te doen:

  1. Download de AH app.
  2. Heb je die (al): open de AH app en op de homepage bevestig je je deelname en kies je voetbalclub Amstelveen/Heemraad.
  3. Bij aankoop van iedere € 1,- aan deelnemende producten spaar je automatisch in je app Voetbalpassiepunten 
  4. Voor elke 10 punten ontvangt Amstelveen Heemraad automatisch € 1,-

Naast dat je de club financieel ondersteunt, kun je zelf ook mooie prijzen winnen zoals tickets voor het Nederlands Elftal (mannen), backstage stadiontours, inclusief rondleiding, diner en wedstrijd, maar ook gesigneerde shirts van het Nederlands Elftal mannenteam.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven