Week van de Scheidsrechter

De afgelopen 2 weekenden stonden in het teken van de Week van de Scheidsrechter.

Na een lange competitieloze periode zetten de sportbonden de mensen in de spotlights die hun wedstrijden mogelijk maken. Ook bij v.v. Amstelveen Heemraad liet het Bestuur en de Scheidsrechters Commissie dit moment van aandacht voor scheidsrechters niet geruisloos voorbij gaan. Tussen de wedstrijden door werden afgelopen zaterdag een aantal aanwezige (jeugd)scheidsrechters en een wedstrijdsecretaris in het zonnetje gezet. Alle actieve scheidsrechters krijgen om deze Week van de Scheidsrechters te ‘celebraten’ een lekker presentje.

De komende tijd ligt onze focus op het aantrekken, opleiden en begeleiden van beginnende (assistent) scheidsrechters. Heb jij interesse om met extra kennis over spelregels en taken met meer zelfvertrouwen als scheidsrechter een wedstrijd in goede banen te leiden of als assistent-scheidsrechter langs de lijn te vlaggen? Meld je dan onder vermelding van naam, contactgegevens en evt team kind aan bij Eric Schipper of Patrick Chin-A-Loi van de Scheidsrechters Commissie via: scheidsrechters@amstelveenheemraad.nl

Met name beginnende ouders, die met onze ondersteuning de wedstrijden van hun kinderen met vertrouwen willen fluiten of vlaggen, worden van harte uitgenodigd om te reageren. Vraag alvast de documentatie voor beginnende (assistent) scheidsrechters aan.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven