Versterking trainersstaf Amstelveen Heemraad Vrouwen!

Afgelopen woensdag hebben we weer een mooie stap gezet in de ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal bij v.v. Amstelveen Heemraad. We tekenden toen het contract met John van Loenen. John gaat samen met huidige trainer Marchel Moleman onze Vrouwenselectie trainen.

John heeft hiervoor onder andere bij ADO’20 de Vrouwen 1(2e klasse) getraind en is in het bezit van Uefa C. Wij denken hiermee een hoop extra kennis en ervaring binnen te hebben gehaald en een mooie stap te kunnen zetten met ons vrouwenvoetbal!

Maak hier verder kennis met John!

Vanaf aankomend seizoen gaan we met twee teams van start! Vrouwen 1 in de 4e klasse en Vrouwen 2 in de 5e klasse. Hierdoor krijgt iedereen de kans om op haar eigen niveau te voetballen, zich verder te ontwikkelen en zo het meeste plezier uit het spelletje te halen. We zoeken nog een aantal speelsters om de teams sterk te laten starten. Ben jij geïnteresseerd? Kom dan meetrainen op de open trainingen, op 16, 18, 23 en 25 augustus van 19.15 tot 20.30 uur

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar meidenvoetbal@amstelveenheemraad.nl maar zonder aanmelding ben je ook van harte welkom!

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven