Vier nieuwe bestuursleden!

Beste leden, vrijwilligers en sponsoren,

Het is ons een genoegen om met jullie te kunnen delen dat we naar aanleiding van onze oproep vier nieuwe en enthousiaste aspirant bestuursleden hebben gevonden.

Graag stellen wij jullie kort voor aan Henk Hoeksema (Voorzitter), Jasper Pielage (Senioren), Robert Dijkstra (Jeugdzaken) en Simone Bauwens (Kantine & Gebouw).

Henk is geen onbekende bij Amstelveen Heemraad. Hij doorliep zijn jeugd vanaf de F-jes (nu JO8) tot aan de selectie, waar hij jaren heeft gekeept. Na zijn blessure kon hij een tijd lang niet naar voetbal kijken. Een aantal jaren terug kwam hij langs bij een wedstrijd van het Eerste en sindsdien is hij regelmatig te vinden op ons complex. Zijn dochter (MO10) en twee zonen (JO9 en Mini-Pupillen) spelen in ons mooie groen-witte tenue. Henk treedt in de voetsporen van zijn vader, Klaas Hoeksema, die voorzitter was bij onze vereniging van 1992-1999.

Jasper Pielage voetbalt al 17 jaar bij Amstelveen Heemraad, waarvan de meeste jaren als keeper. In het recente verleden was hij betrokken bij de organisatie van verschillende evenementen. Op dit moment speelt hij bij onze senioren 5. Ook Jasper treedt in de voetsporen van zijn vader, Geert Pielage, die meerdere bestuursfuncties heeft bekleed en tijdens de ALV van 11 december zal afzwaaien na zijn ad-interim voorzitterschap.

Robert Dijkstra is altijd betrokken bij de teams van zijn zonen (JO17 en JO19): als trainer, leider of als enthousiaste ouder. Hij is jarenlang sponsor geweest van de vereniging en heeft een paar jaar terug een periode in de technische jeugdcommissie gezeten.

Simone Bauwens loopt sinds 2004 rond op de club. De laatste jaren is zij vooral actief als (inval) kantinecoach en gastvrouw in de commissiekamer. Zij was van begin 2021 tot begin 2023 lid van de kascommissie. Haar oudste zoon voetbalt momenteel in de JO15. 

De komende periode zal worden gebruikt als inwerkperiode en om nader kennis te maken met de betrokken commissies en vrijwilligers.

Wij zijn heel blij met de komst van Henk, Jasper, Robert en Simone. Wij heten jullie van harte welkom en wensen jullie veel plezier in deze functie, hetgeen hopelijk in de eerstvolgende ALV op maandag 11 december eveneens bekrachtigd zal worden. 

Namens het hele bestuur,

Danny ten Veen

Secretaris

Van l.n.r.: Henk Hoeksema (Voorzitter), Jasper Pielage (Senioren), Robert Dijkstra (Jeugdzaken), Simone Bauwens (Kantine & Gebouw)

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven