Winterkampioenen!

De jeugdcompetities verlopen in verschillende fases verdeeld over het seizoen. Zo komt het dat we voor de winterstop al heuse kampioenen hebben! Wat zijn we trots op de JO11-1 en de MO13-1!

De competitie van de JO11 is verdeeld in verschillende fases. De JO11-1 is een talentvolle groep jongens die in de hoofdklasse spelen. In de eerste fase verloren ze helemaal niets en ook in de 2e fase, met sterkere ploegen verloren ze maar één wedstrijd en werden daarmee kampioen! Op naar de 3e fase in de Hoofdklasse D! Gefeliciteerd en veel succes jongens en coaches Art en Earnest!

De MO13-1 heeft het aangedurfd om het seizoen te beginnen in een klasse hoger dan de voorgaande jaren en dat was geen verkeerde keuze! Zij werden na een spannende strijd bovenin op de laatste speeldag, zonder te spelen, kampioen in de tweede klasse! In de voorjaarscompetitie zijn ze te bewonderen in de 1e klasse! Daarmee zijn ze het hoogstspelende MO13 team van Amstelveen en dat is waar we naar toe willen met onze meidenafdeling. Gefeliciteerd meiden en trainer/coach Bart!

Nog een bijzondere vermelding voor twee teams, de JO19-1 en de JO13-1.

De JO13-1 won alles in de 1e fase en in de 2e fase in de 1e klasse maar werden helaas officieel geen kampioen in de 2e fase door pech met afgelaste wedstrijden waardoor ze minder gespeeld hebben dan de koploper. Toch ook heel goed gedaan jongens en Mecit! Op naar het kampioenschap in de volgende fase!

De JO19-1, deed het in de 1e fase heel goed in de 1e klasse en eindigde bovenaan! In de 2e fase speelden ze tot nu toe slechts 1 keer gelijk. Hun 2e fase loopt nu door tot einde van het seizoen dus nog alle kansen voor een kampioenschap. Succes mannen en Samir! Op naar een mooi feestje in mei!

MO13-1

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven