Genomineerden Vrijwilliger van het Jaar 2023

Beste leden, ouders/verzorgers van onze spelende leden en vrijwilligers,

Iedere vereniging draait op haar vrijwilligers. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor de inzet van al deze, ruim 200, vrijwilligers. Het bestuur heeft vorig jaar tijdens de algemene ledenvergadering voor het eerst drie vrijwilligers genomineerd voor de onofficiële verkiezing ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Er werd massaal door u allen gestemd. Vorig jaar won Melvin ten Veen, maar wie neemt de titel van hem over?

Graag brengt het bestuur drie vrijwilligers onder de aandacht die het afgelopen jaar een positieve, betekenisvolle bijdrage hebben geleverd aan de vereniging. U kunt via dit formulier één stem uitbrengen indien u zelf lid of ouder/verzorger van een minderjarig spelend lid bent. U kunt tot zaterdag 2 december 2023 stemmen op Eveline de Lijster, Frans Veen of Ruud van Nieuwkerk.

Een belangrijke spelregel:

  • Het is toegestaan om maximaal één keer te stemmen, indien u zelf lid of ouder/verzorger van een minderjarig spelend lid bent;

Een aantal voorwaarden voor de uitgekozenen:

  • De vrijwilliger mag niet in het voorgaande jaar genomineerd zijn;
  • De vrijwilliger is geen Lid van Verdienste;
  • De vrijwilliger is geen Erelid van de vereniging.

Om u even op gang te helpen.. wat doen Eveline, Frans en Ruud?

Eveline de Lijster zit regelmatig in de commissiekamer als gastvrouw, is invalkracht in de kantine en neemt met enige regelmaat plaats in het pak van de Kikker. Zij is moeder van drie voetballende zoons (JO17, JO15, JO9). Eveline maakte afgelopen jubileumjaar deel uit van de jubileumcommissie en daarvoor runde zij zes jaar lang de kledingcommissie.

Frans Veen is sinds 2011 als scheidsrechter verbonden aan Amstelveen Heemraad. Van 2008 tot 2011 was hij leider van het jeugdteam van zijn zoon. In de loop der jaren vormde hij samen met Cor Wesdorp succesvol de scheidsrechterscommissie. Momenteel is Frans nog steeds te vinden op de velden en fluit hij graag onze jeugdteams. Hij is daarnaast al enkele jaren assistent-scheidsrechter bij het Eerste elftal.

Ruud van Nieuwkerk is trainer van onze senioren 4. Ruud is al sinds 1997 lid van onze vereniging. Hij is al veertien jaar trainer/coach bij Amstelveen Heemraad. In de jeugd van het team van zijn zoon en dochter en de laatste jaren het team van zijn zoon, senioren 4. Zijn dochter Lisa is inmiddels de fysiotherapeut van de selectie. Afgelopen seizoen 2022-2023 wist hij kampioen te worden met zijn team!

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven