Hans van Beek benoemd tot Lid van Verdienste

Op maandagavond 12 september jl. is Hans van Beek, door de aanwezige leden bij de Buitengewone Algemene Ledenvergadering, benoemd tot Lid van Verdienste. 

Al sinds 2006 is Hans onafgebroken betrokken als vrijwilliger bij onze vereniging. De huisfotograaf van onze vereniging neemt alle teamfoto’s voor zijn rekening en is de grondlegger van de mooie selectiefoto’s die jaarlijks worden gemaakt. Op zaterdagen is hij met zijn camera langs de lijn te aanschouwen. Hans vertegenwoordigd met zijn foto’s de club naar buiten toe. Zijn foto’s zijn om in te lijsten!

Op zaterdagen is het befaamde rondje van Hans ontstaan. Na wedstrijden van Senioren 1 gaat Hans de keuken in en daar snijdt hij zelf gekochte worst, kaas en zuren en doet een rondje langs iedereen die in de kantine zit. En Hans zou Hans niet zijn als hij dat vrolijk en met een grote lach zou rondbrengen. Hans is altijd aanwezig bij feesten en partijen – en duikt regelmatig op als entertainer. Denk alleen maar aan zijn versie als Dries Roelvink of de skileraar uit de reclame van Biertje. Hans past dan ook meer dan uitstekend in de jubileumcommissie die de activiteiten voor het 75-jarig jubileum organiseert.

Binnen het bestuur hebben wij bekeken en beoordeeld welke personen in onze ogen geschikt zijn om voor te dragen als Lid van Verdienste. Al snel kwam Hans ter sprake en waren wij ervan overtuigd dat hij niet misstaat in de eregalerij. Wij waren niet de enige die er zo over dachten, want hij is later nog door meerdere leden voorgedragen bij het bestuur.

Hans is een verbindende factor en zijn positieve instelling is belangrijk voor een vereniging. De vereniging, en daarmee ook het bestuur, kan op hem rekenen en gebruik maken van zijn diensten. Het bestuur is verheugd dat de leden hebben ingestemd met de benoeming van Hans tot Lid van Verdienste.

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven