Herman de Ruiter benoemd tot Erelid

Op maandagavond 12 september jl. is Herman de Ruiter, door de aanwezige leden bij de Buitengewone Algemene Ledenvergadering, benoemd tot Erelid van de vereniging. Herman is al decennialang vrijwilliger bij onze vereniging. Vanwege zijn werkzaamheden werd hij reeds benoemd tot Lid van Verdienste.

In 1987 werd Herman lid bij onze vereniging. Vrijwel direct ging hij in op het verzoek van Jan Jongkind om zich aan te sluiten bij de voetbalcommissie, wat hij een aantal jaren met plezier heeft gedaan.

Herman is een stille kracht binnen de vereniging. Hij is iemand die zich liever verscholen houdt op de achtergrond. Hij is sinds 1995 betrokken bij de werkploeg waar hij zich voornamelijk bezighoudt met de schoonmaak en onderhoud van het clubgebouw. Herman wordt door de overige leden van de werkploeg omschreven als trouwe vriend. Hij is nu nog steeds, 27 jaar later, medeverantwoordelijk dat al onze leden iedere zaterdag in een schone kleedkamer en kantine zitten. Dat wordt ontzettend gewaardeerd!

Naast Herman zijn betrokkenheid bij de werkploeg heeft hij meer gedaan voor de vereniging. In de vorige kantine heeft hij een kleine vijf jaar lang in de middagen receptie gedaan. Herman is acht jaar lang gastheer van de bestuurskamer geweest, waar hij de tegenstander en scheidsrechter ontving bij een wedstrijd van het eerste elftal. Dat was het moment dat Herman de club op de voorgrond vertegenwoordigde. Dit deed hij meer dan uitstekend. Zijn jarenlange werk en inzet voor onze vereniging is bewonderenswaardig. Het bestuur is er trots op dat Herman is toegevoegd aan het illustere rijtje aan Ereleden. 

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven