Mike van den Steenhoven keert terug bij Amstelveen Heemraad

Vanaf seizoen 2024/2025 keert Mike van den Steenhoven terug naar zijn wortels bij Amstelveen Heemraad. Een reis die hem sinds 2017 langs verschillende voetbalbastions heeft geleid: van een rijke ervaring bij Telstar (eerste divisie), gevolgd door AFC en Ter Leede.

Hoofdtrainer Norbert Alblas heeft meerdere gesprekken gevoerd met Mike en is euforisch met zijn komst: ”Het is geweldig dat Mike terugkeert bij Amstelveen Heemraad. Zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht zullen een waardevolle aanwinst zijn voor ons elftal. Ik ben verheugd met zijn komst en ik geloof dat hij een positieve impact zal hebben op het team.”

Vanaf de prille leeftijd van vier jaar doorliep Mike gedreven de jeugdafdeling van Amstelveen Heemraad. Mike bleek een groot talent en bekroonde dit op 13 april 2013 met zijn debuut voor de selectie tijdens een competitiewedstrijd tegen TOB. Daarmee schreef hij op 15-jarige leeftijd, als een jonge knaap te midden van de titanen, geschiedenis als één van de jongste debutanten in het Eerste elftal.

Zijn laatste wedstrijd voor Amstelveen Heemraad vond plaats op 13 mei 2017, thuis tegen NiTA. In totaal speelde Mike 62 competitiewedstrijden voor het Eerste elftal, waarin hij 12 keer tot scoren kwam.

Mike van den Steenhoven is ook erg blij met de terugkeer op het oude nest: ”Ondanks meerdere aanbiedingen wilde ik vooral graag weer voetballen bij mijn oude club. In al die jaren heb ik de resultaten van Amstelveen op de voet gevolgd. Ik kijk er naar uit om weer onderdeel te zijn van de vereniging.”

Welkom terug, Mike!

Deel dit bericht op de Sociale Media!

Scroll naar boven